Rólunk

Küldetésünk

A Gusto Espresso küldetése lehetőséget nyújtani az embereknek arra, hogy a kávéházak hangulatát otthonukban élvezhessék, és olyan kávét készíthessenek, amilyet a legjobb kévézókban  kapnak. Nincs is jobb érzés annál, mint a családdal eltöltött pillanatok, kedvesünkkel töltött reggelek egy igazán finom, minőségi kávé mellett. A Gusto Espresso szeretné közelebb hozni a kévékultúrát az emberekhez: megismertetni és megszerettetni vendégeinkkel a minőségi kávét és megmutatni, hogyan készíthetik el a legjobb csésze kávéjukat saját kávégépükkel.

Rólunk

Nagyon lelkes emberekből álló kis vállalkozás vagyunk. Álmunk egy olyan kávébolt, ahol vendégeink amellett, hogy kedvükre válogathatnak a különböző kávékeverékek közül, megtudják azt is, hogy  mit isznak. Számunkra nem a külcsíny a fontos, hanem amit a kávéscsészében kínálunk.

Csapatunk

A Gusto Espresso csapat tagjai mind őrült kávéimádók. Nálunk mindig családias a hangulat, amolyan olaszos. Vendégeink pillanatok alatt otthon érzik magukat nálunk, aminek mi nagyon nagyon örülünk,  minden kérésüknek igyekszünk eleget tenni, kérdéseikre igyekszünk válaszolni.

A www.balletticoffee.com honlapot a GustoEspresso Betéti Társaság üzemelteti.
Ales Zitek, ügyvezető